Vintertjeneste og snerydning giver sikre veje i frostvejr

Er du klar til vinterens udfordringer?

Når vinteren nærmer sig, er du så forberedt på sne og is? Hos Rymarks tilbyder vintertjeneste, herunder snerydning, der sikrer dig, at dine indkørsler, gangstier og parkeringspladser forbliver ryddelige og sikre gennem hele vinterårstiden, når frosten ellers kan skabe udfordringer.

Uanset om du er boligejer eller virksomhed, kan vinterens hårde forhold være udfordrende, når det kommer til at færdes i bil. Vi håndterer gerne snerydningen for dig, så du trygt og sikkert kan køre rundt. Det gør vi i hele området omkring byer som Taastrup, Rødovre, Ballerup og Roskilde. Skal vi også komme ud og hjælpe dig?

Dette indebærer vores vintertjeneste

Vores vintertjeneste dækker over en række forskellige tjenester, der har til formål at holde sne og is fra veje og stier, så de er sikre at færdes på. Vintertjenesten dækker derfor over blandt andet snerydning, så sneen ikke får lov til at hobe sig op og være i vejen.

Vi udfører også glatførebekæmpelse, herunder saltning af veje og fortove, så du ikke skal være nervøs for at glide, mens du fører bilen.

Vi specialiserer os i effektiv snerydning og vintertjeneste, så din ejendom altid er tilgængelig og sikker. Vi bruger derfor også avanceret udstyr til at levere hurtig og effektiv snerydning, hvilket minimerer forstyrrelser og øger sikkerheden.

Når du vælger os, får du en pålidelig og professionel service. Vi forstår, at hver ejendom er unik, og vores skræddersyede planer sikrer optimale resultater. Vores tilgang hjælper med at forhindre farlige forhold, reducere risikoen for ulykker og sikre, at dine daglige aktiviteter kører problemfrit.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på snerydning

Har du brug for sikker og pålidelig vintertjeneste? Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud, og lad os tage hånd om din snerydning og glatførebekæmpelse. Vi står klar til at hjælpe dig med at sikre, at din ejendom er sikker og tilgængelig hele vinteren igennem.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og lad os hjælpe dig med at realisere din drømmehave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Fra den første samtale til den sidste detalje er vores mål at overgå dine forventninger og efterlade dig med en have, der ikke blot er smuk, men også funktionel og vedligeholdelsesvenlig.

Kontakt os

Rymarks

Telefon: 28 18 71 71

E-mail: info@Rymarks.dk 

E-mail: Faktura@Rymarks.dk

Roskildevej 402

2630 Taastrup

Se rutevejledning

CVR-nummer: 34378959